Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının arkasına saklanmak

Rüyada kapının arkasına saklanmak

Rüyada kapının arkasına saklanmak en önemli anlarda destek görüleceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, muradına ereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Rüyada kapı arkasına saklanmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapının arkasına saklanmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada duvar arkasına saklanmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada dolap arkasına saklanmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin arkasına saklanmak ortağından ayrılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments