Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın arkasına saklanmak

Rüyada taşın arkasına saklanmak

Rüyada taşın arkasına saklanmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, problemlerini çözeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada taşın arkasına saklanmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada dolap arkasına saklanmak canını ve malını hiçe sayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar arkasına saklanmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı arkasına saklanmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, eline geçen malları tutamayacağına rivayet eder.

Rüyada kapının arkasına saklanmak bolluk ve bereket yakalayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments