Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perdenin arkasına saklanmak

Rüyada perdenin arkasına saklanmak

Rüyada perdenin arkasına saklanmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çalışkan bir kişi olunacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, evini ve ailesini unutacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak iş hayatında çok zarar edileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin arkasına saklanmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, elde edilen nasibin artacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına yorulur.

Rüyada kapının arkasına saklanmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada duvar arkasına saklanmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak sıkıntılarının son bulacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kapı arkasına saklanmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazançta zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments