Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın arkasına saklanmak

Rüyada arabanın arkasına saklanmak

Rüyada arabanın arkasına saklanmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, anne duasının açılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, zaaflarına kapılacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, eldeki imkanların giderek azalacağına delalet eder.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına tabir olunur.

Rüyada taşın arkasına saklanmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dolap arkasına saklanmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin arkasına saklanmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, donanımlı kılacağına yorulur.

Rüyada kapı arkasına saklanmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments