Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitmemiş apartman görmek

Rüyada bitmemiş apartman görmek

Rüyada bitmemiş apartman görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kötüyse düzeleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Rüyada bitmemiş apartman gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada bitmemiş apartman görmek rahat erileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun apartman görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada apartman yaptırmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet eder.

Rüyada apartman girişi görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments