Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı alkollü görmek

Rüyada babayı alkollü görmek

Rüyada babayı alkollü görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı alkollü gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada babayı alkollü görmek makamının tehlikeye gireceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada alkollü namaz kılmak onun her zaman başında olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada alkol içtiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada alkollü içki içmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkollü adam görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada alkol satmak helal rızka kavuşacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada alkol kullanmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments