Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, şansın açılacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, konuşmaz olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kok kömür görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş cenaze görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ter koktuğunu görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş kıyma görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada birini koklayarak öpmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments