Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini koklayarak öpmek

Rüyada birini koklayarak öpmek

Rüyada birini koklayarak öpmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini koklayarak öpmek gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Rüyada koklayarak öpmek yaşama sevincine kavuşacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini koklayarak öpmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine inanılır.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada ter koktuğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kokmuş cenaze görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments