Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ter koktuğunu görmek

Rüyada ter koktuğunu görmek

Rüyada ter koktuğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet eder.

Rüyada ter koktuğunu gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ter koktuğunu görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ter kokusu hissetmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rakiplerin alt edileceğine, yeteneklerini geliştirmeye işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin terini silmek varını yoğunu kaybedeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada terli insan görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet etmektedir.

Rüyada terli adam görmek çok büyük özgüven kazanacağına, planların boşa gideceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü terlemiş görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet eder.

Rüyada terleyen bebek görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Rüyada terli bebek görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments