Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş cenaze görmek

Rüyada kokmuş cenaze görmek

Rüyada kokmuş cenaze görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş cenaze gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada kokmuş cenaze görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işarettir.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş et yemek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş balık yemek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş cesetler görmek kazancın katbekat artacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments