Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının koktuğunu görmek

Rüyada ağzının koktuğunu görmek

Rüyada ağzının koktuğunu görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine inanılır.

Rüyada ağzının koktuğunu gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, sorumlulukların azalacağına yorulur.

Rüyada kokmuş et görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada öpüşüp koklaşmak kaybettiği şeyi bulmasına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kokmuş yemek görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada kok kömürü görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments