Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağzından sakız almak

Rüyada birinin ağzından sakız almak

Rüyada birinin ağzından sakız almak makbul olan mallar edineceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından sakız almak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak amacına ulaşabileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, işinde terfi alacağına yorulur.

Rüyada birinin ağzından sakız almak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada ağzından sakız çekmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalettir.

Rüyada sakız aldığını görmek işlerin toparlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada sakız verdiğini görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada sakız yuttuğunu görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments