Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız aldığını görmek

Rüyada sakız aldığını görmek

Rüyada sakız aldığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sakız aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Rüyada sakız aldığını görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada kara sakız görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek prestij kaybı yaşayacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakızı görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işarettir.

Rüyada sakız atmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından sakız çekmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments