Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağzından sakız çekmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ağzından sakız almak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işarettir.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kenger sakızı görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada birinden sakız almak her şeyin yenileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments