Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sakız verdiğini görmek

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işlerin hafifleyeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, insanlarla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sakız verdiğini gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada birine sakız verdiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, başarılarının sürekli olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakız verdiğini görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakız patlatmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kara sakız görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç sakızı görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sakız atmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, boş yere korku duyulacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments