Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız verdiğini görmek

Rüyada sakız verdiğini görmek

Rüyada sakız verdiğini görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada sakız verdiğini gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada sakız verdiğini görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek büyük zararlar getireceğine, ön plana çıkacağına, sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada birine sakız verdiğini görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, heveslerinin biteceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet eder.

Rüyada sakız patlatmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kenger sakızı görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, unvan sahibi olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada mavi sakız görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakızı görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments