Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız yuttuğunu görmek

Rüyada sakız yuttuğunu görmek

Rüyada sakız yuttuğunu görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, zaferler kazanacağına işaret eder.

Rüyada sakız yuttuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada sakız satmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına rivayet eder.

Rüyada sakızlı muhallebi görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Rüyada birine sakız vermek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından sakız çekmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada damla sakızı çiğnemek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ağaç sakızı yemek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments