Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından sakız çıkarmak

Rüyada ağzından sakız çıkarmak

Rüyada ağzından sakız çıkarmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine inanılır.

Rüyada birinin ağzından sakız almak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Rüyada ağzından sakız çekmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sakız çıkarmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından taş çıkarmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından kılçık çıkarmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, eğleneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments