Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından sakız çekmek

Rüyada ağzından sakız çekmek

Rüyada ağzından sakız çekmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, işinin ehli olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Rüyada ağzından sakız çekmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada ağzından sakız çekmek çok büyük çalışmalara girileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına inanılır.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada birinin ağzından sakız almak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından ip çekmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından saç kılı çekmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, işlerini düzene sokacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada ağ çekmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından diş çekmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments