Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağzından öpmek

Rüyada birinin ağzından öpmek

Rüyada birinin ağzından öpmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından öpmek gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada birinin ağzından öpmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bebeği ağzından öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayarak el öpmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından öpmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini ağzından öpmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments