Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği ağzından öpmek

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, attığı adımların boşa gideceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, para pul sahibi olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayarak el öpmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini ağzından öpmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işarettir.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ağzından öpmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, istediklerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada ağzından öpmek işlerinin bollaşacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments