Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ağzından öpmek

Rüyada birini ağzından öpmek

Rüyada birini ağzından öpmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kazancının bol olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada birini ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Rüyada ağzından öpmek işlerdeki karın artacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada ağlayarak el öpmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların günden güne artacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından öpmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, güven kaybına uğrayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin muradına ereceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada birini ağzından öpmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments