Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını ağzından öpmek

Rüyada bir kadını ağzından öpmek

Rüyada bir kadını ağzından öpmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, sorunlarını bitireceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak el öpmek sevinçli bir haber alınacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada birini ağzından öpmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek sorunların bir bir çözüleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet etmektedir.

Rüyada ağzından öpmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin ağzından öpmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments