Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği ağzından öpmek

Rüyada bebeği ağzından öpmek

Rüyada bebeği ağzından öpmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada bebeği ağzından öpmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Rüyada birini ağzından öpmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayarak el öpmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağzından öpmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı işlere imza atacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından öpmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, edilen duaların kabul olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments