Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ağzından öpmek

Rüyada bebeğin ağzından öpmek

Rüyada bebeğin ağzından öpmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, parasının ve malının artacağına yorulur.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bebeği ağzından öpmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından öpmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayarak el öpmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, mirasa, işlerinin de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birini ağzından öpmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada ağzından öpmek her konuda gelişme gösterileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments