Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak el öpmek

Rüyada ağlayarak el öpmek

Rüyada ağlayarak el öpmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, başka alanlara yöneleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak el öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada ağlayarak el öpmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği ağzından öpmek güç ve kudret sahibi olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Rüyada birinin ağzından öpmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada birini ağzından öpmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada ağzından öpmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek yeni insanlarla tanışacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments