Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından öpmek

Rüyada ağzından öpmek

Rüyada ağzından öpmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birinin ağzından öpmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak el öpmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek bir sebeple yataklara düşeceğine, çok büyük destek vereceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından öpmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini ağzından öpmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments