Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağzında yara görmek

Rüyada birinin ağzında yara görmek

Rüyada birinin ağzında yara görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yenisinin başlayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağzında yara gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Rüyada birinin ağzında yara görmek ticaretinin genişleyeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, sorunlarının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada ağzı yara olmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, işlere nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada ağzının içinde yara görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, evindeki huzurun bozulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada ağzın içinde yara görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ticarette şansının düşeceğine, çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzı yara görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayatının da düzene gireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments