Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı yara görmek

Rüyada ağzı yara görmek

Rüyada ağzı yara görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Rüyada ağzı yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanla görüşememeniz söz konusu olabilir.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzını yara görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulur.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzında yara görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, iyi habere işaret etmektedir.

Rüyada ağzı yara olmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet eder.

Rüyada ağzı yara görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların geçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments