Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı yara olmak

Rüyada ağzı yara olmak

Rüyada ağzı yara olmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, istenmeyen bir yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada ağzı yara olmak gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada birinin ağzında yara görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, rızkının da genişleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet eder.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret eder.

Rüyada ağzının içinde yara görmek kızgınlıkların geçeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada ağzı yara olmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzı yara görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments