Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının yara olduğunu görmek

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, gözyaşı dökeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada ağzının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada ağzın içinde yara görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ağzı yara görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin ağzında yara görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, doğru kararların alınacağına, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ticarette ilerleyeceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ağzını yara görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments