Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında yara olduğunu görmek

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağzın içinde yara görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzı yara görmek kalp kırıklığına neden olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzını yara görmek mutlu günler yaşanacağına, makbul olan mallar edineceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzı yara olmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments