Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzın içinde yara görmek

Rüyada ağzın içinde yara görmek

Rüyada ağzın içinde yara görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sağlığının bozulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, büyük bir işin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ağzın içinde yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız mevcut yaşamınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada ağzının içinde yara görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağzın içinde yara görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzını yara görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet eder.

Rüyada birinin ağzında yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine inanılır.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek ön plana çıkacağına, arkasından gıybet edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalettir.

Rüyada ağzında yara olduğunu görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments