Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının içinde yara görmek

Rüyada ağzının içinde yara görmek

Rüyada ağzının içinde yara görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada ağzının içinde yara gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Rüyada ağzın içinde yara görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzının içinde yara görmek güç ve para kaybedeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzının yara olduğunu görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, masabaşı bir işe girileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işarettir.

Rüyada ağzı yara görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada ağzının içinin yara olduğunu görmek şansın yüze güleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, her şeyin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada ağzı yara olmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ağzında yara görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments