Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yüzüne tükürmek

Rüyada birini yüzüne tükürmek

Rüyada birini yüzüne tükürmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada yüzüne tükürmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek neşeli zamanların yaşanacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına yorulur.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments