Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından yaralanmak

Rüyada biri tarafından yaralanmak

Rüyada biri tarafından yaralanmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından yaralanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Rüyada biri tarafından yaralanmak işlerini büyüteceğine, belalı insanlara denk geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından yaralanmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafa yara görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağında yara görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada usturayla yaralanmak kazancının hiç azalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments