Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, maddi gücünün artacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini kullanmaya çalıştığınızı zannedebilirler.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, canın derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, girilen yolda zarar edileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ölünün yüzünde yara görmek yeni iş kollarına girileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments