Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında bıçak yarası görmek

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında bıçak yarası gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırt yarası görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sırtı yara görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak akıllı adımlar atacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırta yara görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine yorulur.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments