Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının yara olduğunu görmek

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, dertlerine derman bulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, son model arabaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada bacakta büyük yara görmek yeterli kimse haline geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işarettir.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada bacak yara görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada bacağının yara olduğunu görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakları yara içinde görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının yara olduğunu görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments