Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını görmek

Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını görmek

Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, dünya malı elde edeceğine, mevki kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada sevdiği birinin yaralandığını görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin yaralandığını görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yaralanmasını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yaralandığını görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada atın yaralandığını görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments