Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, istediklerini elde edeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, şöhret ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, konferans ve seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yara bere içinde görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yara bere görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada asker beresi görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işarettir.

Rüyada siyah bere takmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, bereketinin artacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi bere görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada bere taktığını görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments