Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koldan yaralanmak

Rüyada koldan yaralanmak

Rüyada koldan yaralanmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, seyahatlere katılacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koldan yaralanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Rüyada kollarında yara görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda yara görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada koldan yaralanmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, sıkıntı yükleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolun yaralandığını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolda yaralar görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalettir.

Rüyada kollarda yara görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kolundan yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments