Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynundan yaralandığını görmek

Rüyada boynundan yaralandığını görmek

Rüyada boynundan yaralandığını görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret etmektedir.

Rüyada boynundan yaralandığını gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada boynundan yaralandığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin boynunda yara görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda yara görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada boynundan yaralanmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine tabir olunur.

Rüyada boynunun vurulduğunu görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kısa boylu görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, içsel güvensizliklerinize, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada boynunda tesbih görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada boy uzun görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yenileneceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments