Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el içinde yara görmek

Rüyada el içinde yara görmek

Rüyada el içinde yara görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada el içinde yara gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Rüyada elin içinde yara görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada el içinde yara görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ellerini yara içinde görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada elinin içinde yara görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına işarettir.

Rüyada gözün içinde yara görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada birini yara bere içinde görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yaralar içinde görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments