Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız içinde yara görmek

Rüyada ağız içinde yara görmek

Rüyada ağız içinde yara görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada ağız içinde yara gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Rüyada ağız içinde yara görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağız yarası görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızda yara görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız içinde saç görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız içinde kıl görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağız içinde kan görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işarettir.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yaralar içinde görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments