Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının içinde yara görmek

Rüyada saçının içinde yara görmek

Rüyada saçının içinde yara görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kötü duygularını yeneceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulur.

Rüyada saçının içinde yara gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Rüyada saçın içinde yara görmek pişmanlığa, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada saçının içinde yara görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, ferahlık veren sözler duymaya tabir olunur.

Rüyada saç içinde yara görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Rüyada el içinde yara görmek kendi bildiğini okuyacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Rüyada vücudu yara içinde görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada kendini yara içinde görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucunun içinde yara görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada ellerini yara içinde görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments