Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yanaktan öpmek

Rüyada birini yanaktan öpmek

Rüyada birini yanaktan öpmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Rüyada birini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Rüyada eşini yanağından öpmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada yanaktan birini öpmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada yanakta öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments