Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek sıkıntılı bir işe girileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek kötü olayların meydana geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, rakiplerin alt edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments