Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, iyi konumlara geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek başarı kazanılacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, moralinin yerine geleceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, onların başarıları ile övüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments