Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yanağından öpmek

Rüyada eşini yanağından öpmek

Rüyada eşini yanağından öpmek onu alkışlayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, dargınların barışacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, istemediği halde borçlanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada eşini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Rüyada eşini yanağından öpmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Rüyada eşini yanaktan öpmek şanssızlık yaşanacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kadını yanağından öpmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments